så svårt!

Makt och pedagogik. Man kan tro att det inte skulle vara så svårt att hitta något att skriva om men som vanligt vrider jag mitt huvud i tusen bitar och terroriserar alla jag känner i jakt på ett ämne som är lagom stort att skriva om.
Finns en massa intressant att ta av men det är som att jag varje gång jag tänker i de banorna förstårar och gör alla idéer kolossala!
Måste hem nu och ta mig en funderare... ligga med ett block i famnen och bara tänka!

Grillspett i bubblet

Simmade nu på morgonen... helt underbart förutom en liten detalj. Efter en kilometers motion och lite stretching i den varma bassängen såg både jag och Linda framemot att sjunka ner i bubbelpoolen ett par minuter för att sen gå och duscha. Det var ingen kö till bubblet så det var bara att trycka på knappen och sjunka ner. MEN den var ljummen och inte alls så varm som den SKA  vara. Enormt besvikna blev vi båda!
LIte bättre blev det när Linda hittade på grillspettstekniken som innebar att man rullar runt framför de varma strålarna (det var vattnet i stort som var ljummet medans jetstrålarna var varma) som ett grillspett, en vid fötterna, en vid låren och en mellan skulderbladen.
Det hela slutade dock med att vi gav upp och gick och duschade istället. Turligt nog var vattnet där iaf varmt!

Sent uniplugg

Dags att överge uni nu efter lite försök till plugg. Imorgon väntar simning kl 7 följt av föreläsning plugg och möte.
Har de senaste två dagarna varit lite håglös men hoppas innerligt att det har släppt nu. Kanske lyckas jag ta mig ner på stan och boka min sminkkonsultation på Make up store som jag fick i födelsedagspresent:)
Hoppas på en bra dag iaf!

Njut av trubbel


JG på TEG

Var på Tegkyrkan i tisdags och lyssnade på Jonas Gardell som berättade om sin nya bok Om Jesus. När jag gick därifrån var jag alldeles glad inombords. Det är så skönt med människor som vågar ifrågasätta och som tänker och återtänker. Ska läsa boken nu och hoppas att den är lika bra som föredraget var!

Kom ketchup så går vi.

Bilder?

I lördags hade vi i Hectos vår eminenta Schlagerfest med underbara deltagare och en fantastisk publik! Själv kom jag trea med avundsjuk och vann gjorda Alcazar... Det enda jag undrar nu är VAR ÄR BILDERNA! Folk brukar ju vara så sjukt snabba på att lägga upp saker på nätet och nu är det hmmm 2 eller 3 bilder ute kanske! Själv har jag ingen kamera så jag längtar efter de förevigade ögonblicken:)
Tack alla som var där! Var en underbar kväll!
Har i eftermiddag blivit vald till UmPeordförande och är så sjukt taggad inför året som kommer! Blir en massa möten och sånt men det är kul så jag gillart!


RSS 2.0