Glömt något?

Slutet av fastan närmar sig så snart är min internettorka slut och det ska bli spännande om mitt surfbeteende kommer vara förändrat eller inte.

Av någon anledning så har jag den senaste tiden varit enormt osmidig, glömsk och klantig. Jag har:

*       Klippt mig i fingertoppen på min högra hand så att det började blöda medan jag satt och pratade i mobilen.

*       På hela veckan inte hunnit gå mer än tre steg utanför dörren utan att ha glömt antingen mobilen, cykellåset, hjälmen, mp3-spelaren, kurslitteraturen, väskan eller cykellampan.

*       Tagit ut mina egenhändigt bakade limpor efter vad jag trodde var rätt tid i ugnen bara för att upptäcka att de var till hälften degiga och behövde minst en kvart till på sig. Detta upptäckte jag när jag skulle ta ut dem ur formarna när de svalnat och jag skulle ta med mig en till lördagens nachomiddag på Carlshem.

*       Ramlat med cykeln på väg hem och fått ett stort blåmärke på knäet

*       Har även haft en tendens att glömma lösenord och koder när jag som bäst behöver dem.

Till detta tillkommer också den sedvanliga dosen av utrivna mjölpaket ur skåp, bortläggning av nycklar och nästansnubblingar över sängkanten när jag ska stiga upp på morgonen.

Kommer nästa vecka att bli lika olycksdrabbad?

Kommer jag att ta mig iväg hemifrån utan något glömt?

Svaret kommer nästa vecka i fastans sista inlägg!


Lindy hop

Idag var vi på den sista lektionen på Lindy hop kursen. Lärde oss ännu lite mer och jag och Thomas konstaterade att våra veckoträningar i mitt kök lönat sig. Ett antal olika turer behärskar vi nu och jag känner mig väldigt stolt över mig själv!

En av anledningarna till att jag ville gå kursen var att lätta lite på mitt kontrollbehov. Nu är det fixat i lindysfären så det återstår att se om det även smittat av sig på mitt vardagsliv, är Anna med überkontrollbehov ett minne blott?

När nu kursen är avslutat måste jag hitta mig ett nytt söndagsnöje. Det känns kul att göra något annat med sina söndagar än att sova och äta obscena mängder onyttigheter. Förslag någon?

Nedan ett klipp på hur bra jag tänkt bli på lindy en dag i en framtid långt långt borta.

 

 


Man måste ju drömma stort!

Veckans ledord

Yippie-kay-yay motherfucker

Noll

Blir inget långt inlägg idag. Skrivarinspirationen ligger på nivå noll.
Nöjer mig med att säga att jag tycker om er alla, något mer mäktar jag inte.

RSS 2.0