Inlägg om bara mig

Är inte en frekvent bloggare. Egentligen är det som med mycket av det som jag företar mig, intensivt till en början sen mer och mer sporadiskt  Till exempel är jag världsbäst på ordning och städning i kanske två veckor efter det att jag bestämt mig för det.. sen.. ja det går helt enkelt inte.
Men jag tror på förändring även när det ser hopplöst ut.
Jag tillhör ju nämligen den skara människor som hoppas in i det sista även när det helt klart är dött lopp. Jag lär mig av mina misstag dock och jag har blivit lite bättre på att öppna ögonen.

Senaste veckan har jag varit på vfu och lyssnat på snart arbetslösa genomcyniska lärare med bergatrollsskratt. Trots/tack vare har det varit jätteroligt att vara där och jag har trivts med att gång på gång förklara adjektiv och det faktum att det inte är skor som man knyter runt halsen...
Det är dock grymt skönt att vara tillbaka hemma och bara rå om och ta hänsyn till mig själv igen. Trots att jag predikat oegoism hela veckan för min vfukollega kan jag med gott samvete säga att jag nu bara tänker på mig själv och ingen annan.
Det är i alla fall vad jag inbillar mig själv.
Lyssnar på
She Wants Revenge - Tear you apart
Linkin Park - By myself

Atjoo, snusk och bestämmande

Jag nyser, snörvlar och hostar. Slutsats, jag har sällat mig till alla andra med lovförkylning. Det positiva är att jag har någon att skylla på... jag vet vem som är den skyldiga smittkällan. Hade jag svurit skulle här ha följt en lång harang men det gör jag inte så jag hänger ut honom istället så får någon annan svära åt mig. Nils Hansson
Det är i alla fall den enda jag vet i min närhet som varit förkyld innan mig. Får skylla mig själv som tackade ja till att jobba på det där symosiet med det überkrångliga namnet som hade med regioner att göra. Fick en massa mat vin och lite pengar för besväret men som sagt även en lungförkylning som kommer att göra mig till en ytterst jobbig person de närmaste dagarna. Lyckligtvis för alla umebor ska jag åka hem till Skellis och smitta ner min familj istället. Visserligen är jag tillbaka på måndag men hoppas då vara symtomfri!

Igår gjorde jag mitt första framträdande som general för höstens inspark tillsammans med kollegorna Sandra och Johan. Var asnervös innan men upptäckte att det känns som att det ligger för mig att bestämma saker. Visste visserligen redan att jag tycker om att kommendera nu får vi se hur länge det dröjer innan alla hatar mig för att jag vill kontrollera allt :) Kände mig dock lite naken utan Anton som pga avståndsproblem inte kunde vara där, funderar på satellitlänk på storbildskärm till nästa gång...

Har idag tagit itu med mitt diskberg sen minst en vecka tillbaka... är så snuskig av mig. Min högsta önskan just nu är ju att bli ordningssam och duktig, allt det som man borde vara. Men sanningen är nog den att jag dels är för lat och dels trivs för bra i skiten. Sen kan jag leva på att alla andra tycks tro att jag är ordningssam och organiserad får vara sanningen lär folk inom någon slags snar framtid.

Nu ska jag packa och dra mig iväg sen. Vill också påpeka att jag nu lagt ner det hela även om jag varken vill tro på mig själv eller gör det.
Hoppet är det sista som dör.

Mitt shufflade liv

Shuffle
Regler
1. Sätt din musikspelare på shuffle
2. Tryck nästa för varje fråga
3. Använd titeln på sången som svar även om de är helt konstigt. INGET FUSK!
1. Hur mår du idag? Hole in my soul
2. Kommer du komma långt i livet? Бриллиантовые дорогы (Brilljantvägar)
3. Hur ser dina vänner på dig? Казанова (Casanova)
4. Kommer du att gifta dig? Sunny day
5. Vilket är ditt livs temasång? Dance, dance
6. Vilken är ditt livs historia? Love calling earth
7. Hur var gymnasiet? Farbror Frej
8. Hur kan du fortsätta i livet? Tusen dagar härifrån
9. Hur kommer morgondagen att se ut? Spökstad
10. Vad är det bästa med dina vänner? All I ask of you
11. Vad kommer hända nästa vecka? Track 15
12. Vilken sång beskriver dig bäst? Kurenai
13. Hur går ditt liv? Protestlåt
14. Vilken sång kommer spelas på din begravning? Wishing you were somehow here again
15. Hur ser världen på dig? Хлоп-хлоп (smäll smäll/klatsch klatsch)
16. Kommer du att ha ett lyckligt liv? Alive
17. Vad tänker dina vänner om dig egentligen?? Aurora
18. Vilken sång beskriver den personen du är attraherad av? Zamba del Che
19. Vad skulle du vilja säga till den nästa generationen? The Living Daylights
20. Har du en mörk hemlighet? Feels like I'm in Love
21. Trånar människor efter dig i hemlighet? Tusen och en natt
22. Hur kan du göra dig själv glad? Защищаться очками (Försvara sig med glasögon)
23. Kommer du att få barn? Lifesavers
24. Vad är goda råd för dig? Gimme stiches
25. Hur kommer du att bli ihågkommen? Cross Over
26. Vilken är din dags sång? Walking With A Ghost

RSS 2.0