Daydream!.. I fell asleep beneath the flowers....


Lycka

Livet är bra men ibland är lycka otroligt kort!

Oväntat

Blev inte alls någon lunch på stan med föräldrarna som det var tänkt. Pappa har inatt ramlat och slagit ena njuren och ligger inlagd. Vi får nu se vad som händer. Väntar just nu på ronden så får vi se hur det ser ut. Oväntat är nog ordet för dagen.

Bibblan, college, skräck

Bibblan är en spännande plats. Litegrann som en collegefilm. Kanske med skräcktema.

Måste

Måste nog blogga nu men vet inte riktigt om vad. Fast å andra sidan, måste och måste....
Halkade och fick en stor bula på benet igår. Man kanske skulle kunna tro att jag skulle klara mig utan att ramla en enda vinter men icke! Kom i alla fall fram till igår att jag mer är klumpig än klantig och därav alltid går in i saker och river ut annat samt naturligtvis faller ofta och hårt.
I övrigt blev kvällen riktigt bra och jag känner mig pepp på resten av veckan!

Det gäller att skjuta medan fågeln är varm

Jag har en oerhörd vana att alltid tänka alldeles för mycket innan jag gör något, vilket ofta resulterar i pannkaka. Precis som jag försöker lära mig att äta långsamt för att hinna njuta av maten (som det så fint heter) försöker jag lägga undan alltför hård tankeverksamhet till förmån för tankeverksamhet av den lättare sorten med lite känsla inblandat. För jag tror att det är just känslan som jag saknat nu under en tid. Utan känsla är jag mer av en rätt så avancerad robot som visserligen kan agera hyfsat normalt men ändå inte riktigt på riktigt.

I helgen var jag faktiskt riktigt på riktigt och vid ett antal tillfällen så lyckades jag faktiskt med det som varit så omöjligt förut. Och det var verkligen inte en sekund för tidigt! Var ack så länge sen som jag hade en sån trevlig kväll! I mångt och mycket handlar det om att skjuta medan fågeln är varm och inte vänta tills den kallnat eftersom den då ju är, kall. Det handlar inte helt och hållet om att agera utan att tänka. Det handlar mer om att agera och förskjuta den tankeverksamhet som mestadels bara är skadlig och leder till ältande.

Så gott folk, om ni ser en fågel, skjut den. Men se till att den är varm.

Sjuk

Min näsa bara rinner och rinner och jag är en spillra av mitt forna jag.

Utredningen

Nya lärarutbildningsutredningen är här! Blir en lång vecka av läsning. Blir det bättre? Löser det de problem som finns? Finns det potenitella fallgropar?

RSS 2.0