Min underliga sömn

Natten till igår drömde jag bara om omeletter och i natt måste jag har drömt om något synnerligen mystiskt eftersom jag har sanslöst ont i ena höften. Försöker nu hitta ett bekvämt sätt att sitta/ligga och skriva, samtidigt som jag inte får mindre ångest över att måsta vara klar.
För att återvända till maten och positivismen så ska jag laga potatisgratäng när jag kommer hem! Blir underbara matlådor resten av veckan!

Brädad och peppad!

Igår var det så dags för mig att kandidera som ordförande till posten som ordförande i UmPe. Trots att jag var helt klar över att jag inte skulle bli upprörd ifall jag inte vann och att det egentligen kändes ganska bra tyckte min kropp något helt annat.
Jag hade ont i magen, var varm i hela kroppen och när vi kom till den punkten på dagordningen som saken gällde så började mitt hjärta rusa. Det blev så att jag förlorade och så fort det blev klart så slutade mitt hjärta rusa och allt kändes bra igen. Blev ju brädad av en minst lika bra kandidat och efteråt firade vi nederlaget och vinsten med ett trevligt fika på station. Jag önskar att alla andra situationer då jag förlorar utmynnar i lika bra trevligheter.

Nu skriver jag på uppsatsen och laddar för Hectos Schlagerfestival imorgon lördag på NH. Jag och Hanna kommer att vara snyggast och bäst och vid behov har vi trogna fans med hemliga vapen redo!

Återupplivnings-/föryngringsförsök

Nu är det dags för ettt försök till återupplivning av bloggen. Egentligen är det inte så konstigt att det hela tiden går åt skogen för mig att göra regelbundna inlägg eftersom jag inte ens som liten flicksnärta någonsin lyckade skriva i min dagbok med rosa, gröna och blå sidor i mer än en vecka kontinuerligt. Långa meningar jkan jag i alla fall.
Gjorde ett vuxenpoängstest häromdagen och hamnade på 30 år utan att jag riktigt förstår vad det är som skulle lägga till 8 år på min ålder!  Jag menar jag har ju varken bil, sambo eller går på parmiddagar!
Så i något desperat försök att föryngra mig kom jag inatt inte hem förrns halv sex. Känner mig mest mosig idag men det var det värt. Hade sjukt kul med babesen.
Nu ska jag kika lite på inför schlagern och skriva lite texxt.

RSS 2.0