Rörigt och pompöst

Lite försenat men dock kommer nu veckans inlägg.

Veckan som var innefattade att jag föll av cykeln och fick ett gammalt hederligt skrubbsår på knäet samt ett enormt blåmärke på mitt högra lår, min bror fyllde 18 och en massa ångest inför hemtentan som ska in nu på fredag.

Har insett att jag saknar att bara sitta i en soffa och se på en halvbra deckare för att sedan gå och lägga mig efter att ha druckit en stor kopp te. Det är främst det att kunna titta på tv och sen gå och lägga sig i sin säng utan att behöva cykla hem först- en enkelhet. Vill absolut inte förringa det underbara i att umgås med en massa underbara människor framför dumburken det är bara det lilla elementet av att kunna nästintill somna i soffan och sen bara slänga sig i sin säng. Enklaste sättet att råda bot på mitt problem är naturligtvis att skaffa tv men jag tror ändå inte att det skulle bli samma sak. Slav som jag är under tv-mediet skulle det förmodligen göra mig både latare och mer asocial. Jag hoppas och tror att detta bara är ännu ett symtom på den oerhörda lathet som dragit över mig på senaste tiden och som är orsaken till min kaosartade lägenhet och hopplöst odiskade disk. Eller så är det de första tecknen på att jag sakta men säkert närmar mig medelåldern. Det började med sjalett och virkad överkast har nu övergått i en längtan efter stilla kvällar framför tv-deckare och På spåret till något ännu hemskare.

Jag förfaller mina vänner.


TYST

Dags för dennna veckas blogginlägg.
Har funderat kring varför jag har så svårt att skriva blogginlägg. Igår kom jag på att det kanske är för att jag pratar så fruktansvärt vitt och brett om allting att inga av mina takar någonsin känns riktigt nya och originella.
Jag har oftast hunnit berätta om och/eller diskuterat mina tankar med åtskilliga individer vilket då gör att det känns meningslöst att publicera dem som blogginlägg.
Antingen måste jag komma över det faktum att mina tankar inte ser dagens ljus första gången på bloggen eller så får jag helt enkelt börja hålla käften lite oftare.
Prövade att hålla käften inatt men jag klarade det kanske i 10 minuter innan det kändes som att jag bokstavligen skulle sprängas om jag inte öppnade munnen. Det är nämligen så att det inte finns någon gång som man får så mycket fina idéer som när man är tyst. Idéerna verkar i alla fall superba när de ligger och myser inne i huvudet, jag är lite rädd att de inte skulle te sig fullt lika fantastiska utanför.
Veckan som kommer ska jag försöka skriva ner alla fantastiska idéer som jag får under mina tysta perioder och publicera dem här på bloggen så får vi se om andra tycker att de är lika fantastiska som de tycks mig.

Kan tillägga att jag nu skrivit detta inlägg utan att titta ner på tangenterna en enda gång och därmed bevisat för mig själv att jag faktiskt inte behöver titta ner när jag skriver! En seger för mitt självförtroende!

Om någon mot förmodan missat det så kan tilläggas att nya säsongen av Mammas nya kille har börjat! Nu kommer Katla återigen och viskar vulgäRt i ditt öRa!

Löfte

Alla som läser min blogg regulbundet vet att jag är kassast i världen på att uppdatera. Mycket av det beror på lathet eftersom jag sällan orkar logga in på blogg.se när jag har något att skriva. Löjligt kan tyckas men så är det.
Att bloggen nu inte blivit uppdaterad på ett antal dagar beror på något helt nytt. Från askonsdag fram till påsk det vill säga under fastan tänkte jag försöka utmana mig själv att inte använda internet. Tillåtet är msn och mejlkollning samt eventuellt skolarbete som inte kan skötas på annat vis samt förstås bankärenden. Under en timme på söndagar har jag dispens från denna tortyr och det är den som jag nu delvis använder till att lägga upp detta inlägg.
Vi får se hur länge jag lyckas med denna späkning. Det är egentligen positivt hur många dagar det än blir eftersom allt är bättre än tidigare.
Idag har det varit dansträning i nästan fyra timmar. Det blev enormt varmt och jag har ännu inte hittat det ultimata att ha på mig, allt har en tendens att bli för varmt. Kursen är fortfarande enormt rolig men blir samtidigt svårare och svårare eftersom jag mer och mer måste lära mig att slappna av och inte styra men samtidigt ha sådan tankeskärpa att jag hänger med. Kontrollbehovsanna får sig en ordentlig genomgång kan jag gott säga! Jag och Thomas ska försöka träna lite nu senare i veckan om vi hinner men det skadar nog inte att nöta stegen ännu lite till.
Uppdatering om mitt internetlösa liv kommer nästa söndag!

Stealth

KÄnner mig ibland outsäglit klumpig och osmidig och bestämt ogenomskinligt.
Måste definitvt jobba på min stealthteknik.

Kilometer, exorcism och sömn

5,6 kilometer idag! Framsteg!
Diskussion om smajlisar ikväll ledde till att Anton blev besatt av smajlisdemonen, ytterst läskigt. Jag var sekunder ifrån att kalla på en exorcist. Som tur var återvände han oskadd från det träsket.
Nu sömn.

Dagen

Sittningen igår var trevlig men lite lätt rörig. Hockeyramsorna haglade tätt och intrigerna avlöste varandra.
På efterfesten blev allt väldigt roligt och jag skrattade och fnissade ordentligt innan det blev dags att cykla hem.
Idag har jag hurtat mig och varit och tränat med Hanna, Elin och Lisa. Sprang 15 minuter i sträck på löpbandet och känner mig oerhört stolt över mig själv!

Lindy hop nästa!

Sittning ikväll!

Sov väldigt länge idag men det var nog precis vad jag behövde. Har blivit alldeles för många nätter med alldeles för lite sömn och alldeles för mycket annat på senaste tiden.
Ska göra mig i ordning nu och drömmer därav tillbaka på den underbara uppfinning som vi lekte att vi hade när jag gick i förskolan. Jag och två kompisar brukade då leka New kids on the block och i ena hörnet av mitt rum hade vi en "magisk dusch". Man behövde bara gå in och ställa sig i hörnet så var man plötsligt färdigklädd och färdigfixad för vad man än skulle göra.
Ska nu gå och göra det hela manuellt istället...MOU!

I bubbelpoolen

Hanna: ...vars tog den vägen?


image9

RSS 2.0