Ybuss

Trådlöst internet är något av det mest underbar som finns på denna jord! Sitter nämligen just nu på ybussen på väg när till Tuva i Stockholm och fördriver tiden med att surfa runt och göra ovettiga saker på nätet. Försökte se på lite streemad tv men riktigt så snabb är inte uppkopplingen. Jag känner mig nämligen inte fullt så strandsatt när jag kan slösurfa och prata med vänner. Förr i tiden har jag klarat mig ypperligt på bussresor men det blir trots allt tradigt i längden, hur mycket man än sover!
Helgen blir underbar! (det har jag bestämt)

Svaren

Skulle det kunna vara så att jag har ite svårt att koncentrera mig just nu? Svar: Ja
Har jag helt enkelt för lite att göra och därav svårt att koncentrera mig? Svar: Nja
Finns det några radikala förändringar jag kan göra för att råda bot på problemet? Svar: Nej
Är det bara att skärpa sig? Svar:?

Flumm

Idag är en sån där sprittande glad dag! Det bubblar nästan i luften av någon anledning. Kanske är det den antågande helgen som gör sig påmind eller någon mystisk gas som läckt ut och påverkat världen.
Nu avslutas flumminlägget!

Bullen med stort B

Åt en enorm lussbulle som var helt himmelsk ikväll på måndagsfikat! En underbar avslutning på en riktigt bra dag ändå!

Hektiskt men bra

Veckan framöver kommer att bli väldigt fylld och jag misstänker att det kan bli en del väldigt sena kvällar för att hinna med både privatliv och uni.
Annars ser jag mycket positivt på framtiden här framöver. Känns som att allt nu börjat lossna. Linnéa är tillbaka i Sverige och jag gör ett seriöst försök att sluta tänka så fruktansvärt mycket och istället känna efter i så stor utsträckning som möjligt. Verkar gå vägen för människorna i min närhet också och mormor som nyligen fick en stroke är trött men verkar vara på bättringsvägen.
Livet flyter.
Jag trivs.

Värme

Nu efter sommaren har det varit något fel med min golvvärme, den har helt enkelt inte varit igång. För ungefär en vecka sen var det två gubbar här och fixade det åt mig så nu behöver jag inte frysa om fötterna längre. Tydligen hade de snålat med någon inställning av något nere i källaren som gjort att ventilerna i min lägenhet inte ville vara med och leka. tyvätt har det ju nu uppstått ett nytt problem, det är för varmt. Känns som att jag nu var och varannan dag går och skruvar ner termostaten och ändå är det för varmt mest hela tiden och jag känner mig som en kvinna i medelåldern med värmesvallningar. Det mystiska är dock att min inomhustermometer inte ligger på mer än 21 grader och detta konstant!
Återstår väl förstås endast att fortsätta skruva ner för att hitta en lagom nivå men funkar inte det får jag väl antingen bli nudist eller stänga av skiten helt och köpa en dundress och leka michelingubben hela dagarna.



Värkning

Nu sitter jag här igen och ska värka fram några sidor text om didaktik inom svenskan. Ämnet är intressant men jag plogas likväl av att jag inte kan komma på formuleringar och tankar så snabbt som jag skulle vilja. Detta trots att jag är fullt medveten om att det aldrig går fort och lätt att skriva sånt här utan tvärtom oftast är långsamt arbete.
Blir nog klar men det är jobbigt ändå.
Har dessutom asmycket disk som jag inte vill hantera. Tur att livet inte alltid är så här utan bara ibland!

RSS 2.0